به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ فرزانه برخوری با تاکید به اینکه در برخورد با متخلفان امنیت غذایی مردم رافت و گذشت جایز نیست، بیان کرد: امنیت غذایی مردم، یکی از مهمترین مباحث جامعه است و نیاز به سخت گیری هایی دارد که منفعتش در نهایت به خود مردم بازخواهد گشت.
کارشناس مسئول واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان جیرفت نیز اظهار کرد: در پی تشدید نظارت بازرسان بهداشت محیط این مرکز بر صنوف تهیه و توزیع مواد غذایی، یک واحد صنفی تهیه نان فانتزی، به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی و بی توجهی به تذکر بازررسان این واحد، تعطیل و پرونده فرد متخلف به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
اکبر اسفندیاری افزود: کارشناسان واحد بهداشت محیط علاوه بر بررسی وضعیت بهداشتی مواد غذایی، بر سلامت مواد اولیه مصرفی به ویژه در مراکز حساس تهیه و توزیع مواد غذایی، از جمله نان، شیرینی، زلوبیا و بامیه، آبمیوه، بستنی و فست فودها که این روزها طرفداران زیادی دارند، نظارت ویژه دارند و در صورت مشاهده وضعیت بهداشتی نامطلوب، با فرد متخلف به شیوه قانونی برخورد میشود.