به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ فرزانه برخوری اظهار داشت: این میزان مواد غذایی فاسد به دنبال نظارت کارشناسان بهداشت طی یک ماه گذشته توسط واحد بهداشت و محیط شهرستان کشف و معدوم شد.
وی با بیان اینکه در این مدت ۲ هزار و ۱۵۶ بازدید انجام شد، از صدور اخطار به یک هزار و ۴۵۶ واحد عرضه مواد غذایی در شهرستان جیرفت خبر داد.
رئیس مرکز بهداشت جیرفت ادامه داد: کارشناسان واحد بهداشت و محیط ۲۱ واحد صنفی را نیز به علت عدم رعایت نکات بهداشتی و توجه نکردن به تذکر بازرسان پلمب کردند.
برخوری با بیان اینکه نظارت بر سلامت مصرف مواد غذایی در اولویت حوزه بهداشت قرار دارد، خاطر نشان کرد: شهروندان به تاریخ تولید، انقضا و شرایط نگهداری مواد غذایی توجه ویژه ای داشته باشند.
وی تاکید کرد: مردم شکایات خود را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ و تلفن ثابت ۰۳۴۴۳۲۱۸۵۱۲ به مرکز بهداشت گزارش دهند تا در کمترین زمان ممکن رسیدگی شود.