به گزارش خبرگزاری سلامت(طبنا) از کرمان؛ دکتر علیرضا زینلی پور به همشهریان در خصوص خرید ماهی قرمز گفت :حتی الامقدور از خرید ماهی قرمز خودداری نمایند و در صورت اصرار بر خرید، لازم است شهروندان پس از انتقال ماهی قرمز به منزل، بلافاصله نسبت به تعویض آب اقدام نموده و ماهی ها را به ظروفی که از قبل آماده کرده اند، منتقل کنند و از ریختن آب آن در معابر عمومی خوداری کنند.
وی افزود: ظرف نگهداری ماهی، یک ظرف با دهانه باز (دهان گشاد) جهت تبادل اکسیژن با محیط باشد و میزان آب مورد نیاز برای هر قطعه ماهی، حداقل یک لیتر و بهترین دمای آب نگهداری ماهی ۲۲ – ۲۶ درجه سانتی گراد می باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی سیرجان تصریح کرد: بایستی غذای ماهی قرمز از فروشگاه های معتبر عرضه ماهی زینتی تهیه شود و به منظور تعویض آب هر بار ۲۵ % کل آب تعویض شود و از تعویض یکباره کل آب خودداری و در هنگام تعویض آب نیازی به دستکاری ماهی نمی باشد؛ اما در صورت لزوم و بخصوص در افرادی با سابقه بیماری و یا حساسیتهای پوستی از دستکش استفاده شده و نیز به منظور ضدعفونی ظروف نگهداری ماهی، می توان از نمک به میزان ۳% استفاده کرد.
وی در پایان از شهروندان خواست که در پایان ایام نوروز، ماهی ها را در رودخانه ها و یا نهرها رها نکرده و در محل های تعیین شده توسط شهرداری رها سازی کنند.
الهه رهنما_ سیرجان