به گزارش گروه فرهنگ و هنر خبرگزاری سلامت به نقل از خانه کتاب و ادبیات ایران، علی رمضانی (مدیرعامل خانه کتاب و ادبیات ایران، سخنگو و دبیر شورای سیاستگذاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران) به برگزاری جلسات شورای سیاستگذاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در خصوص نحوه برگزاری این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: به دلیل شرایط کرونایی موجود در کشور و با توجه به محدودیتهای مرتبط با آن، بنا شد تدابیری نسبت به کنترل تراکم جمعیت حاضر در نمایشگاه سیوسوم اندیشیده شود.
وی افزود: از این رو شیوه و طرحهای مختلف برگزاری نمایشگاه طراحی و بررسی شد؛ همچنین در خصوص شیوههای مختلف برگزاری نمایشگاه بحث و گفتوگو صورت گرفت و اعضای محترم شورا نظرات و پیشنهادات خود را در این زمینه مطرح کردند.
دبیر شورای سیاستگذاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در ادامه مطرح کرد: با توجه به اینکه بناست تا سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در دهه پایانی اردیبهشت ماه سال آینده برگزار شود، فرصت کمی باقی مانده و از این رو قرار است تا روز یکشنبه هفته جاری جلسه دیگری با حضور اعضای شورای سیاستگذاری برگزار شود؛ امیدواریم تصمیم نهایی درخصوص نحوه برگزاری و شیوه اصلی اجرای این دوره از نمایشگاه نهایی شود تا بلافاصله پس از آن فعالیتهای اجرایی نمایشگاه آغاز شود.
او بیان کرد: البته برخی از فعالیتها و اقدامات که در هر نوع و شیوه برگزاری نمایشگاه لازمالاجراست، همچون مباحث مربوط به شکلگیری کمیسیون معاملات و… عملیاتی شد؛ همچنین هماهنگیهای لازم با سازمانها و نهادهای همکار در برگزاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران صورت گرفت و مکاتبات نیز انجام شد. با مسئولان مصلی امام خمینی (ره) نیز مذاکرات لازم صورت پذیرفت و در آستانه انعقاد قرارداد قرار داریم.
وی با اشاره به بازبینی آییننامه نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تصریح کرد: بخشهای مختلف این آییننامه نهایی شده است و سایر بخشهای آن نیز پس از ارائه شیوه اصلی برگزاری نمایشگاه سیوسوم تکمیل خواهد شد.
سخنگوی شورای سیاستگذاری سیوسومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران مطرح کرد: با توجه به فرصت محدود تا برگزاری این دوره از نمایشگاه، بلافاصله پس از تکمیل آییننامه و نهایی شدن نحوه اجرای سیسومین دوره نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ثبتنام ناشران برای حضور در این دوره در دستور کار قرار میگیرد تا پیش از پایان سال جاری ثبتنام اولیه ناشران از طریق سامانه نمایشگاه انجام شود.
علی رمضانی در پایان سخنان خود گفت: به دلیل وجود محدودیتهای ناشی از بیماری کرونا و لزوم رعایت شیوهنامههای بهداشتی و به جهت حفظ سلامت مخاطبان، در تعداد حاضران در نمایشگاه نیز محدودیتهایی وجود خواهد داشت؛ به همین علت بناست تا همزمان با نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران در سال ۱۴۰۱ فروش کتاب از طریق سامانه نیز انجام شود.