به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری سلامت به نقل از پایگاه اطلاعرسانی وزارت جهاد کشاورزی، سید جواد ساداتینژاد در سفر به استان مازندران، در پخش زنده اخبار ساعت ۱۴ شبکه یک سیما، اظهار کرد: استان مازندران قلب تپنده کشاورزی ایران و یکی از قطبهای امنیت غذایی کشور محسوب می شود.
وی با بیان این که ۲۷ درصد از مصوبات سفر امروز به استان مازندران مربوط به بخش کشاورزی است، افزود: ۳۳۰ میلیارد تومان در حوزه صیانت از جنگلها و آب و خاک، ۲۷۵ میلیارد تومان اعتبار برای بخش شیلات به خصوص اسکله صیادی که پشتیبان طرح ماهی در قفس است، ۶۰ میلیارد تومان برای حوزه تحقیقات برنج، ۲۴۰ میلیارد تومان برای باغبانی و توسعه باغبانی در اراضی شیبدار، یک هزار و ۷۵۰ میلیارد تومان برای پروژههای آب و خاک، تجهیز و نوسازی و زهکشی، ۴۲ میلیارد تومان برای زیرساختهای شرکت شهرکهای کشاورزی، ۳۵ میلیارد تومان برای بهبود شرایط عشایر منطقه، ۳۰۷ میلیارد تومان برای صدور اسناد اراضی کشاورزی و بحث کاداستر و ۱۰ میلیارد تومان برای حفظ نباتات و مبارزه با مگس مدیترانهای لحاظ شده است.
وزیر جهاد کشاورزی تصریح کرد: یکی از مسائل در استان مازندران که در آن دچار ضعف است، صنایع تبدیلی و بستهبندی است که برای تامین زیرساختهای شهرکهای کشاورزی که عمدتا حوزه فرآوری و صنایع تبدیلی را دربر میگیرد، ۴۲ میلیارد تومان در نظر گرفته شده و سه هزار میلیارد تومان نیز تسهیلات برای توسعه صنایع تبدیلی در استان مازندران در نظر گرفته شده است.
وی از سرمایهگذاران درخواست کرد که در حوزه صنایع تبدیلی و تکمیل زنجیره ارزش در این استان مهم در حوزه کشاورزی سرمایهگذاری کنند.
ساداتینژاد در رابطه با حدنگاری در استان مازندران عنوان کرد: استان مازندران در حوزه صدور سند برای جلوگیری از تغییر کاربری یکی از پرچالش ترین استانها محسوب میشود؛ بر اساس قانون حدنگاری باید تمام اراضی کشور تا سال ۹۹ دارای سند میشدند اما تنها ۴ درصد سنددار شدهاند و متاسفانه استان مازندران در صدور سند آخرین استان کشور محسوب میشود و تقریبا صفر است.
وی ادامه داد: به همین منظور در این سفر ۳۰۷ میلیارد تومان برای این مشکلات و تجهیزات یگان حفاظت از اراضی و کاداستر اراضی و اجرای احکام معوقه در نظر گرفته شده است تا رفع تداخلات صورت بگیرد و بحث کاداستر اراضی با سرعت انجام شود و از خرد شدن اراضی جلوگیری شود.