معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: با تدوین سهم نقدینگی دولت و بنیاد مستضعفان تا پایان سال ۱۴۰۱ و بهره برداری از یک باند منطقه دو آزادراه تهران- شمال تا پایان سال آینده، ۵۴ کیلومتر از آزادراه تهران- شمال به صورت چهارخطه بدون گره ترافیکی در دسترس هموطنان قرار می‌گیرد.

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری سلامت به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی،  صولت مرتضوی معاون اجرایی رییس جمهور، سید مسعود میرکاظمی معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، پرویز فتاح رییس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و خیراله خادمی معاون وزیر راه و شهرسازی از روند اجرایی منطقه دو آزادراه تهران- شمال بازدید کردند.

خیراله خادمی، عملیات اجرایی منطقه دو آزاد راه تهران- شمال را با توجه به کوهستانی بودن مسیر یکی از سخت ترین پروژه های آزادراهی کشور دانست و گفت: این منطقه دارای ۵۹ رشته تونل به طول ۳۷.۵ کیلومتر در باند رفت و برگشت است و بیش از ۷۰ درصد مسیر از داخل تونل عبور می‌کند و در آن بیش از ۲.۵ میلیون متر مکعب عملیات خاکی صورت گرفته است.

وی از پیشرفت ۷۶ درصدی منطقه دو آزادراه تهران- شمال خبر داد و گفت: علیرغم شرایط جوی خاص در این منطقه در حال حاضر عملیات اجرایی در سرتاسر منطقه دو این آزادراه با استفاده از توان و تخصص مهندسان داخلی در حال انجام است.

خادمی ادامه داد: هم اکنون بیش از دو هزار نفر نیروی انسانی در ۷۰ جبهه کاری در منطقه دو آزادراه تهران- شمال به طول ۱۶ کیلومتر مشغول به کار هستند و روند اجرایی کار مطلوب است.

معاون وزیر راه و شهرسازی همچنین اظهار کرد: در بازدید امروز مقرر شد سهم نقدینگی دولت و بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی به عنوان سرمایه گذار این پروژه تا پایان سال ۱۴۰۱ تدوین شود تا یک باند از منطقه دو آزادراه تا پایان سال آینده به بهره‌برداری برسد.

به گزارش شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور، مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه خاطرنشان کرد: با تدوین سهم نقدینگی دولت و بنیاد مستضعفان تا پایان سال ۱۴۰۱ و بهره برداری از یک باند منطقه دو آزادراه تهران- شمال تا پایان سال آینده، ۵۴ کیلومتر از آزادراه تهران- شمال تا پل زنگوله در استان مازندران به صورت چهارخطه بدون گره ترافیکی در دسترس هموطنان قرار می‌گیرد.