به گزارش خبرنگار خبرگزاری سلامت ، نبیاله خون میرزایی افزود: تمام حلقههای زنجیره پرورش ماهیان خاویاری اعم از حلقههای مولدسازی، تکثیر، تولید بچه ماهی، کارخانه خوراک، مزارع حد واسط پرورشی، مزارع پرورشی، کارخانجات فرآوری و بسته بندی و شبکه صادرات در برنامه تحولی وزیر جهاد کشاورزی مورد توجه قرار گرفته است.
وی میزان تولید گوشت ماهیان خاویاری در ۸ ماهه امسال را ۱۴۰۰ تن و خاویار پرورشی را ۱۱ تن اعلام کرد.
خون میرزایی افزود: در حال حاضر بیش از ۱۷۵ مزرعه فعال پرورش ماهیان خاویاری در کشور فعال هستند که شامل مزارع تجاری شناسنامهدار و مزارع خرد خانگی میشوند.
وی ادامه داد: از این تعداد بیش از ۱۴۵ مزرعه تجاری و شناسنامهدار هستند.
رییس سازمان شیلات ایران اظهار داشت: ظرفیت تولید سالانه گوشت ماهیان خاویاری در این مزارع بیش از ۷۵۰۰ تن و خاویار پرورشی بیش از ۱۰۰ تن است.
وی گفت: در استان گیلان ۷۱ مزرعه بزرگ تجاری و خرد خانگی پرورش ماهیان خاویاری فعالیت می کنند که بیش از ۱۲۰۰ تن ظرفیت تولید گوشت و بیش از ۱۲ تن خاویار دارند.
خبرنگار:امیر شعبانپور