تاریخ انتشار: ۲۵ شهریور ۱۳۹۹ - ۱۲:۰۸
به گزارش خبرنگار گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت؛ با توجه به اهمیت توسعه فعالیت های علمی، پژوهشی، آموزشی و لزوم ایجاد هماهنگی و همكاری، تبادل تجارب و اطلاعات و بهره برداری از توانمندی های علمی و تخصصی و امكانات لازم، تفاهم نامه بین انستیتو تحقیقات تغذیه و صنایع غذایی كشور و سازمان شیلات ایران منعقد شد. موضوع این تفاهم نامه « همكاری در افزایش سهم آبزیان در سبد غذایی خانوار و بررسی و تعیین ارزش غذایی فراورده های شیلاتی» است. این تفاهمنامه در شش ماده و دو نسخه تنظیم و پس از امضاء، بین طرفین مبادله شد. نبی اله خون میرزایی، معاون وزیر جهادکشاورزی در این نشست درباره میزان تولید آبزیان، افزود: در سالهای آغازین انقلاب چیزی حدود ۳۲ هزار تن صید و سه هزار تن پرورش ماهی آبزیان را داشتیم و سرانه مصرف هم حدود یک کیلوگرم با احتساب جمعیت ۳۰ میلیون نفری بود. وی دامه داد: سال گذشته تولید آبزیان از یک میلیون و ۲۶۰ هزار تن فراتر رفت و در سال 99 برنامه رسیدن به رقم به یک میلیون و 300 هزار تن است . همچنین برنامه ما برای سال ۱۴۰۰ رساندن تولید به بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن است و امیدواریم که بتوانیم حتی به بیش از این رقم هم برسیم. خون میرزایی تصریح کرد: باید الگوی تغذیه مناسب و متناسب با نیاز جامعه و شرایط امروز را تنظیم کنیم. امیدوارم با تقویت بخش خصوصی شرایط را برای حضور بهرهبرداران تسهیل کنیم.