به گزارش گروه ورزش خبرگزاری سلامت به نقل از  پایگاه خبری وزارت ورزش و جوانان، «محمدرضا مظلومی» با اشاره به کسب ۴ مدال طلا از سوی ورزشکاران نابینای و کم‌بینای ایران در پارالمپیک توکیو ، اظهار داشت: آنچه امروز در توکیو شاهد آن هستیم ثمره یک برنامه‌ریزی بلندمدت و توجه به ظرفیت بخش نابینایان و کم‌بینایان است. ما توانایی زیادی در این بخش داریم و طلاهای متوالی پارالمپیک نیز گواه این مهم است.

وی افزود: البته اگر آمار بازی‌های پاراآسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا هم موردبررسی قرار گیرد مشخص خواهد شد که ورزشکاران رشته های جودو، شطرنج، دوومیدانی، گلبال و ... چه تاریخ‌سازی انجام دادند.

فدراسیون کم‌بینایان و نابینایان این را هم گفت: در سالن جودو مسابقات پارالمپیک توکیو آنچه رخ داد اقتدار ایرانی بود. ۲ ورزشکار ما توانستند در فاصله کمتر از ۲ ساعت مدال طلا را ضرب کنند و این‌یک افتخار بی‌نظیر است.

وی افزود: ما برای این ورزشکاران برنامه‌ریزی زیادی داشتیم و امروز ثمره این برنامه و تلاش‌های آقای محمدرضا حاج یوسف زاده در بزرگ‌ترین جشنواره ورزشی دنیا دیده شد. همچنین در دوومیدانی نیز «امیر خسروانی» و «مهدی اولاد» طلا ضرب کردند تا نقش مهمی در جایگاه کاروان ایران در جدول رده‌بندی مدال‌ها داشته باشند. البته این پایان افتخارآفرینی نیست بلکه ما در چند روز آینده هم شاهد مدال‌آوری خواهیم بود.

مظلومی با اشاره به مشکلات فدراسیون نابینایان و کم‌بینایان افزود: همه می‌دانند ما چه مشکلاتی داریم و چه مدال‌هایی را کسب کردیم امیدوارم این مدال موجب توجه بیشتر به ورزشکاران نابینا شود. اگر در بعد سخت‌افزاری و نرم‌افزاری توسعه ورزشی نابینایان در دستور کار قرار گیرد بی‌تردید این افتخارآفرینی‌ها چند برابر خواهد شد.

علی پیروج (پرتاب نیزه)، سامان پاکباز (پرتاب دیسک)، مهدی اولاد و نورمحمد آروخی (پرتاب وزنه)، وحید علی نجیمی (دونده) و امیر خسروانی (پرش طول) و وحید نوری و محمدرضا خیرالله زاده (جودوکار) ورزشکاران اعزامی به توکیو هستند.