به گزارش گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از وبدا، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه برای بیماران کرونایی به دلیل شرایط خاص جسمانی و کم اشتهایی، باید غذاهای خوش طعم طبخ شود، گفت :پرهیز از سرخ کردنی و مصرف مایعات کافی برای بازتوانی بدن لازم است اما باید توجه کرد که بیمار مبتلا به کرونا کم اشتهاست بنابراین غذاهای بدون مزه، میل او را برای صرف غذا ترغیب نمی کند از همین رو بهتر است که خانواده غذای مفیدی طبخ کنندتا بیمار دچار سو تغذیه نشود.
دکتر نوروزی با اشاره به اینکه مصرف میوه و سبزی و استفاده حداقل یک روز در میان از آب هویج، مصرف لبنیات در هر سه وعده می تواند به بیمار کرنایی برای مقابله با بیماری کمک کند، عنوان کرد :برخلاف تصور عموم مصرف شیر برای حرکات دودی روده ای مفید است و باید در دوران بیماری مصرف شود.
وی گفت :مصرف تخم مرغ، مایعات کافی، آب میوه طبیعی و پرهیز از آب میوه های صنعتی برای بهبود حال بیماران موثر است.
وی با تاکید بر اینکه مصرف آب هندوانه نیز می تواند برای بیمار کرونایی مفید باشد، اظهار کرد :به دلیل کاهش اشتها عضلات بدن تحلیل می رود از همین رو پس از بهبودی باید توجه داشت که با تحرک کافی چربی جایگزین عضله نشود.
وی بیان کرد :مصرف حبوبات نیز به عنوان پروتئین گیاهی در دوران پس از بهبودی می تواند در باز توانی بدن مفید باشد.