محققان با مطالعه بر روی بیش از ۳۰ هزار نفر دریافتند، خوردن گوشت خوک یا گوشت گاو دو بار در هفته خطر ابتلا به بیماریهای قلبی را تا ۷ درصد افزایش میدهد.
پژوهشها همچنین نشان داده است، مصرف گوشت گاو برای افراد به ویژه میانسالان مضر است و تبعات گستردهای برای آنها دارد.
گوشت قرمز شامل گوشت گاو و گوسفند است و گوشت فرآوری شده سوسیس و بیکن را شامل میشود؛ به گفته محققان آمریکایی، فقط مصرف ماهی یکبار گوشت قرمز به نظر بیخطر است.
این یافتهها پس از گزارش جنجالی سال گذشته انجام شده که خاطرنشان کرده بود، میان مصرف گوشت قرمز و سکته قلبی ارتباط وجود دارد.
نورینا آلن، نویسنده ارشد این تحقیق از دانشگاه Northw West شیکاگو گفت: حتی تغییر کوچک میتواند روی سلامتی تأثیر بگذارد.
براساس آمار سازمان بهداشت جهانی (WHO)، بیماریهای قلبی و سکته مغزی بزرگترین قاتلان جهان هستند که باعث مرگ بیش از ۱۵ میلیون در سال ۲۰۱۶ شدهاند.(فارس)