به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی در دیدار با اعضای قرارگاه جهادگران سلامت نرجس خاتون (س)، با اشاره به تکثیر مدل ارایه خدمات این قرارگاه در برخی استان ها، بیان کرد: بر اساس گزارشاتی که تاکنون ارایه شده، به نظر می رسد این قرارگاه به یک الگوی موفق جهادی در عرصه ارایه خدمات مردمی دست یافته است.
وی با اشاره به اهمیت مستندسازی فعالیت های قرارگاه نرجس خاتون (س)، گفت: بخشی از مستندسازی شما باید در زمینه شکل گیری، ماهیت، هویت و شانیت این قرارگاه جهادی باشد.
دکتر زالی نحوه حضور نیروهای این قرارگاه در بیمارستان ها را هدفمند دانست و افزود: گروه نرجس خاتون (س) در هر زمان که بیمارستان در معرض خطر باشند، حضوری کارا و اثربخش دارند و متناسب با شرایط بیمارستان خدمات ارایه می دهند.
فرمانده ستاد مقابله با بیماری کرونا در تهران، اظهار کرد: به یک هویت و جایگاه تعریف شده در بیمارستان ها برای قرارگاه نرجس خاتون (س) نیاز است تا از همپوشانی اجتناب و تولیت در بیمارستان حاصل شود. نحوه کار با کادر درمان و مردم، نحوه ارایه خدمات و نحوه برنامه ریزی لجستیکی از جمله مواردی است که باید مشخص باشد تا اثربخش شود.
وی با اشاره به اعزام بالغ بر ۸۰۰ نیروی جهادی به بیمارستان ها در دور سوم فعالیت این قرارگاه، عنوان کرد: افزایش نیروها نشان از عملکرد مطلوب بسط تشکیلاتی قرارگاه نرجس خاتون (س) دارد. همچنین پیش بینی می شود اقدامات نسبت به دور اول، هدفمندتر و سیستماتیک تر انجام شود.
دکتر زالی تنوع خدمات در سه دوره فعالیت قرارگاه را مناسب خواند و افزود: با همکاری ستاد و قرارگاه، امکان تدوین برنامه ای برای تکثیر، مدلسازی و بازنشر تجربیات وجود دارد تا اقدام مشترک فرهنگی در این زمینه حاصل شود.
وی در پایان با بیان بی همتا بودن مدل ارایه خدمات توسط قرارگاه نرجس خاتون (س) در دنیا، تصریح کرد: باید امکان بهره وری مطلوب از نیروهای جهادی فراهم شود تا شاهد افزایش کیفیت ارائه خدمات باشیم.
در این دیدار اعضای قرارگاه نرجس خاتون (س) به ارایه گزارشی از فعالیت ها و بیان چالش های این گروه جهادی پرداختند.