به گزارش گروه بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر علیرضا زالی امروز دوشنبه ۱۶ تیرماه، در نشستی که با حضور رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار شد، با اشاره به ظرفیت ها و گستردگی و تنوع محصولات فرهنگی تولید شده در این سازمان، بر ضرورت افزایش همکاری ها بین این سازمان و ستاد مقابله با کرونای استان تهران برای جلوگیری از شیوع کرونا و خفظ سلامت شهروندان تاکید کرد.
وی با بیان اینکه پاندمی کرونا باعث تغییر پارادایم بخش زیادی از فعالیت های اجتماعی انسان ها از فضای حقیقی به فضای مجازی و بر پایه تکنولوژی شده است، گفت: با توجه به استمرار کرونا، این تغییر پارادایم ماندگار خواهد بود و کسب و بسط تجربه ها در این حوزه ضرورت دارد.
فرمانده عملیات مدیریت کرونا در کلان شهر تهران با تاکید بر نقش آموزش در مدیریت بیماری کرونا، کمرنگ شدن آموزش نکات و پروتکل های بهداشتی مربوط به جلوگیری از شیوع کرونا به شهروندان را یکی از چالش های مهم زمان کنونی عنوان کرد.
دکتر زالی با اشاره به اینکه در نخستین هفته های شیوع بیماری کرونا شاهد بارش انبوهی از اطلاعات مربوط به این بیماری بر افکار عمومی بودیم، گفت: اما با توجه به اینکه بسیاری از این اطلاعات از اتقان علمی کامل برخوردار نبودند و در چارچوب های حرفه ای قرار نمی گرفتند، به سرعت مواجهه افکار عمومی با این اطلاعات تنزل یافت و در حال حاضر نیاز مبرم به آموزش های مناسب و مستمر در این زمینه وجود دارد.
وی با اشاره به پتانسیل های سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران برای برقراری ارتباط موثر با مردم، از آمادگی ستاد مقابله با کرونای تهران برای انعقاد تفاهم نامه همکاری با این سازمان به منظور گسترش آموزش های عمومی به شهروندان خبر داد.
فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران خطر خستگی تیم مدافعات سلامت را یکی دیگر از مسائل نگران کننده در دوران شیوع کرونا عنوان کرد و افزود: سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران می تواند با بهره گیری از توانایی ها و ظرفیت های خود همچون استفاده از سمبل ها، تندیس ها، دیوار نگاری و ... نقش مهمی در جریان سازی برای افزایش توجه شهروندان به تلاش های مدافعان سلامت و همچنین ثبت و ماندگار کردن روایات مربوط به این دوران داشته باشد.
دکتر زالی همچنین در ادامه با بیان اینکه افراد متدین پس از شیوع کرونا در برگزاری مناسبت های مذهبی و معنوی همچون لیالی قدر شیوه نامه های بهداشتی را به خوبی رعایت کرده اند، اظهار کرد: خوشبختانه در بستر مذهبی نسبت به پروتکل های بهداشتی تمکین پذیری وجود دارد.
وی نسبت به جلب مشارکت و همراهی مردم در ماه محرم برای رعایت پروتکل های بهداشتی اظهار امیدواری کرد و گفت: باید با در نظر گرفتن وضعیت شیوع کرونا در استان، پروتکل های بهداشتی و برنامه های قابل اجرا و منعطفی را برای برگزاری عزاداری ماه محرم تدوین کرد.
حجت الاسلام میثم امرودی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران در این جلسه با معرفی و تشریح فعالیت های انجام شده در این سازمان در طول دوران شیوع کرونا در کشور، بر ظرفیت های این سازمان برای تولیدات مختلف فرهنگی با هدف پیشگیری از شیوع کرونا تاکید کرد.
وی همچنین با تاکید بر ضرورت هم افزایی بین سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و ستاد مقابله با کرونای استان تهران، نسبت به توسعه همکاری های این سازمان با ستاد اعلام آمادگی کرد.
در بخش دیگری از این نشست، با حضور دکتر زالی، رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و جمعی از مدیران و مشاوران درباره پتانسیل های این دو نهاد برای توسعه همکاری های مشترک با هدف جلوگیری از شیوع کرونا، حفظ سلامت شهروندان و تداوم اجرای مناسبت های فرهنگی و اجتماعی با رعایت پروتکل های بهداشتی بحث و تبادل نظر شد.