کتاب «دمنوشهای گیاهی و کاربردهای آن» با محوریت بررسی دمنوشهای گیاهی از سوی نشر پشتيبان منتشر شد.
به گزارش خبرگزاری سلامت، کتاب «دمنوشهای گیاهی و کاربردهای آن» اثر معصومه درویشی، کارشناسی رشته گیاه پزشکی و ارشد حشره شناسی از سوی انتشارات پشتيبان روانه بازار کتاب شد.
در توضيحات اين كتاب آمده است: استفاده از دمنوش های طبیعی به جای نوشیدنی های صنعتی به حفظ سلامت بدن شما کمک به سزایی می کند. میتوانید بنا به سلیقهی خود آنها را قبل یا بعد از غذا، همراه غذا، برای پذیرایی از میهمان یا برای ترتیب دادن یک عصرانه متفاوت مورد استفاده قرار بدهید.
- دمنوشهای بهاری (آنتی اکسیدانها)
- دمنوشهای تابستانی (خنککننده)
- دمنوشهای پاییزی (آرامبخش)
- دمنوشهای زمستانی (گرمکننده)
يادآور مي شود کتاب «دمنوشهای گیاهی و کاربردهای آن» در 90 صفحه، قیمت 5 هزار تومان توسط نشر پشتيبان منتشر شده است.