تاریخ انتشار: ۸ آذر ۱۳۹۶ - ۰۹:۳۵
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، مطالعات قبلی اثبات کردهاند که مغزیجات آجیلی نقش مهمی در حفاظت از قلب، مقابله با سرطان، کاهش التهاب و آهسته کردن روند پیری دارند. در مطالعه جدید، تاثیرات مصرف منظم شش گونه مغز آجیلی شامل بادام، بادام هندی، بادام زمینی، پیکن (گردوی گرمسیری بومی آمریکا)، پسته و گردو بررسی شد. نوار مغز یا الکتروانسفالوگرام (EEG) بر روی شرکت کنندگانی که مغزیجات آجیلی خورده بودند انجام شد تا قدرت سیگنالهای موج مغز اندازه گیری شود. نتایج نشان داد پسته موجب تولید بیشترین واکنش موج گاما میشود که در پردازش شناختی، حفظ اطلاعات، یادگیری، ادراک و حرکت سریع چشم در طول خواب نقش اساسی دارد. از سوی دیگر، بادام زمینی که جزء حبوبات رده بندی میشود، موجب تولید بالاترین واکنش دلتا میشود که با سیستم ایمنی سالم، التیام طبیعی زخمهای بدن و خواب عمیق مرتبط است. لی برک، پژوهشگر ارشد از موسسه دین آمریکا، در این باره میگوید: «یافتههای این مطالعه به خوبی اثبات کرد که مغزیجات آجیلی همان اندازه که برای سلامت بدن مفید هستند برای مغز هم خوب هستند.» در این مطالعه مشخص شد تمامی مغزیجات آجیلی دارای میزان بالا آنتی اکسیدانهای سودمند هستند و گردو حاوی بالاترین میزان آنتیاکسیدان در بین تمامی مغزیجات است.(مهر)