تاریخ انتشار: ۷ فروردین ۱۴۰۰ - ۱۱:۵۱

به گزارش  گروه استان های خبرگزاری سلامت به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد کشاورزی ، مهندس مهدی میرقراچولو افزود: پارسال با رهاسازی ۳میلیون و ۵۹۰هزار قطعه بچه ماهی سردابی و ۳۵۰هزار گرمابی در مزارع، دوهزار و ۶۰۰تُن ماهی در استان تولید شد.

وی از برنامه‌ریزی برای افزایش تولید تا ۳هزار تُن در سال۱۴۰۰ خبر داد.

این مسئول گفت: بیشترین ماهی تولید شده در مزارع سردابی استان را گونه قزل‌آلا و در مزارع گرمابی را کپور و آمور عنوان کرد و گفت: ذائقه مردم استان این نوع ماهی را بیشتر می‌پذیرد، بنابراین بازار خوبی هم دارد.

وی افزود: شمار مزارع پرورش ماهی گرمابی خراسان شمالی ۹۰ و مزارع سردابی ۹۵ فقره است و ۲۰۰ تولید کننده در حوزه آبزیان و شیلات استان فعالیت دارند.

مدیر امور شیلات سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: شیروان با ۲۱ مزرعه ماهی و با تولید سالانه ۵۵۰ تُن ماهی رتبه نخست تولید را در استان دارد.

میرقراچولو در ادامه افزود: پارسال از ۳۱ میلیارد ریال تسهیلات برای توسعه آبزیان ۲۴ میلیارد ریال در شهرستان‌های بجنورد و شیروان جذب شد.