تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳
به گزارش گروه سلامت طبنا(خبرگزاری سلامت)، مصرف این مواد خوراکی نه تنها به رفع کم خونی کمک می‌‎کند بلکه موجب کاهش کلسترول بدن هم می‌‎شود. طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، میزان بالا کلسترول عمدتا عامل بروز بیماری قلبی-عروقی و سکته است و سالانه موجب مرگ حدود 2.6 میلیون نفر در جهان می‌‎شود. آهن یک ماه معدنی مهم در انتقال اکسیژن در خون است که در تنظیم دمای بدن، سیستم ایمنی و حفظ عملکرد مطلوب روده و معده نقش دارد. طبق اعلام موسسه ملی سلامت، مردان بزرگسال باید روزانه حداقل 8 mg آهن و زنان 18 mg از این ماده معدنی مفید استفاده نمایند. اگر بدن دچار کمبود آهن باشد در معرض ریسک ابتلا به انواع بیماری‌ها و مشکلاتی با ویژگی‌های خستگی، ضعف، سردرد و پوسته پوسته شدن پوست قرار می‌‎گیرد. کمبود آهن در پی از دست دادن خون، کمبود آهن در رژیم غذایی، ناتوانی بدن در جذب این ماده معدنی، و بارداری روی می‌‎دهد. در ادامه به مشکلات ناشی از کمبود آهن در بدن اشاره می‌‎شود. آنمی‌(کم خونی): کمبود آهن می‌‎تواند موجب کمبود سلول‌های قرمز خون سالم شده و در نهایت آنمی‌‎روی دهد. مشکلات قلبی: کمبود آهن می‌‎تواند موجب تپش نامنظم قلب شود که در نهایت منجر به بروز مشکلات قلبی نظیر بزرگ شدن قلب یا نارسایی قلبی می‌‎شود. زایمان زودهنگام: اُفت شدید میزان آهن در طول بارداری می‌‎تواند منجر به زایمان زودهنگام یا وزن کم کودک در زمان تولد شود. رشد سرکوب شده: کمبود آهن می‌‎تواند موجب اختلال در رشد کودک شود.

برچسب‌ها