به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، دکتر وحید مفید با اشاره به انتشار برخی اخبار مبنی بر احتمال استفاده از ذرت دامی در فراورده‌های غذایی، اظهار کرد: با توجه به مواد 9 و 16 قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی و همچنین دستورالعمل‌های اجرایی صدور پروانه‌های بهداشتی و کارگاهی، درج جمله « کلیه موارد اولیه مصرفی باید از مراکز و مؤسساتی که دارای پروانه ساخت معتبر یا پروانه بهداشتی ورود از وزارت بهداشت یا سازمان غذا و دارو باشند، تهیه شود» روی محصولات غذایی ضروری است. وی افزود: ظرف مدت حداکثر 15 روز از تاریخ صدور این ابلاغیه نسبت به بازرسی فوق العاده از تمامی کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی تحت نظارت که از ذرت در تولید فرآورده‌های خود استفاده می‌کنند، بازرسی خواهد شد. مدیرکل امور فرآورده‌های غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: بر این مبنا گزارشی از وضعیت انطباق ذرت مصرفی توسط کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی با استانداردهای ملی 10690 و 5925 طی یک سال گذشته به همراه هرگونه مکاتبات و اقدامات قانونی صورت گرفته در این زمینه حداکثر تا 15 دی‌ماه به این اداره کل ارسال خواهد شد و پس از بررسی، در صورت مشاهده هرگونه موارد عدم انطباق در واحدهای تولیدی و صنعتی به استناد مفاد قانونی و مطابق ضوابط مربوطه اقدامات قانونی انجام خواهد گرفت.

برچسب‌ها