کد خبر: 70-درصد-از-جمعیت-کشور-دچار-کمبود-ویتامی
۷ بهمن ۱۳۹۷، ۱۵:۳۵
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر وحید مفید با بیان این مطلب افزود: صنایع تولید مواد غذایی یکی از ارکان اصلی تامین و اصلاح الگوی مصرف مواد غذایی هستند. وی افزود: حدود ۸۰ درصد از مرگ و بیماری‌های غیر واگیردار در کشور ناشی از بیماری‌های غذایی است و سند ملی امنیت غذا تدوین شده است. مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو بیان کرد: پیش نیاز توسعه پایدار، دستیابی به غذای سالم و کافی است و برای رسیدن به وضعیت مطلوب در این حوزه از توانمندی‌های خوبی در داخل کشور برخوردار هستیم. وی عنوان کرد: اجرای طرح برچسب راهنمای تغذیه بر روی مواد غذایی در کشور موفقیت آمیز بوده و مورد توجه کشورهای خارجی قرار گرفته است. مفید تصریح کرد: برای تامین سلامت غذایی، طرح نظارت بر کل زنجیره تولید مواد غذایی باید تحت مدیریت واحد و به صورت یکپارچه در کشور اجرایی شود. مدیرکل امور غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو خاطر نشان کرد: سیاست‌های جهانی در حوزه غذا از تولید مواد غذایی برای رفع گرسنگی به تامین غذای کافی و سالم تغییر یافته است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha