کد خبر: 54356-2
۱۷ خرداد ۱۳۹۷، ۱۰:۰۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت) از دیلی‌میل،بارها پیش آمده که افراد می‌گویند، در برابر خوراکی‌های خاصی نمی‌توانند خود را کنترل کنند و با وجود مضر بودن به خوردن آنها می‌پردازند. اکنون محققان فرانسوی با بررسی ماده خاکستری مغز 91 داوطلب، به این نتیجه رسیده‌اند که این ماده می‌تواند قدرت اراده و تصمیم‌گیری صحیح افراد در برابر خوراکی‌ها را افزایش دهد و کمبود آن فرد را بی‌اراده می‌کند. محققان از داوطلبان شرکت‌کننده در تحقیق، خواستند در مورد نوع خوراکی که به آنها روی صفحه نمایش، نشان داده می‌شد، تصمیم‌گیری کرده و یکی را- بر مبنای سالم بودن و یا طعم شان- انتخاب کنند. سپس در همان حال از مغزشان، اسکن ام آر آی، انجام داده و ماده خاکستری مغز آنها را ارزیابی کردند. افرادی که ماده خاکستری مغزشان بیش از دیگران بود، راحت‌تر از دیگران می‌توانستند در برابر خوراکی‌های مضر و چاق کننده مقاومت کنند. این محققان می‌گویند، ساختار مغز در طول زمان تغییر می‌کند و با روش‌های گوناگونی می‌توان ماده خاکستری مغز را در بهترین حالت قرار داد. خوراکی‌هایی چون انواع توت، سبزیجات برگدار تازه، روغن‌های سالم مانند زیتون، آجیل، ماهی و غذاهایی دریایی، حبوبات، میوه، لبنیات کم چرب، غلات کامل می توانند مغز و ماده خاکستری را در بهترین حالت نگهدارند. در ضمن فعال بودن، پرهیز از پرخوری و غذاهای سرخ شده، مصرف کم نمک و استفاده لیموترش و ادویه نیز می‌تواند ماده خاکستری مغز را حتی در سنین بالا به خوبی حفظ کند. به گزارش طبنا، اگر می‌خواهید در برابر خوراکی‌های مضر از قدرت اراده خوبی برخوردار باشید، از ماده خاکستری مغزتان مراقبت کنید. مترجم: نادیا زکالوند        

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha