کد خبر: پیشگیری-از-سرطان-سینه-با-مصرف-میوه-و-سبز
۴ مرداد ۱۳۹۵، ۲۳:۲۰

خبرگزاری سلامت: تحقیقات جدید نشان می دهد که کاروتنوئید -ماده غذایی موجود در غذاهای نارنجی، قرمز و زرد رنگ- منجر به کاهش ریسک سرطان سینه می شود. کاروتنوئید دارای رنگدانه های طبیعی زرد تا قرمز است و در موادغذایی از قبیل هویج، گوجه، سیب زمینی شیرین، کدو تنبل و زرده تخم مرغ یافت می شود.
تحقیقات انجام شده بر روی ۳۰۰۰ نفر در هشت تحقیق جداگانه، نشان می دهد که چهار نوع کاروتنوئید موجود در مواد مختلف می تواند ریسک ابتلا به سرطان را کاهش دهد. همچنین میزان کاروتنوئید در پیشگیری از سرطان نیز مفید واقع شده است.
بر اساس مطالعات پیشین، کاروتنوئید می تواند سرعت رشد تومور را مهار کند و از توسعه سرطان سینه جلوگیری کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha