کد خبر: پروتئین-از-نوع-گیاهی-بخوریم-یا-حیوان
۲۸ فروردین ۱۳۹۶، ۸:۰۴
برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت، دوشنبه ـ  28 فروردین ماه، به موضوع «منابع غذایی: پروتئین های گیاهی و حیوانی» خواهد پرداخت. به گزارش خبرگزاری سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كه كاری از گروه تغذیه و سلامت این شبكه رادیویی است، با حضور گلبن سهراب، دکترای تغذیه و رژیم درمانی به موضوع «پروتئین های گیاهی یا حیوانی کدام بهتر است؟ برای افراد در گروه های سنی مختلف و رده های فعالیتی گوناگون چه نوع پروتئینی پیشنهاد می شود؟» می پردازد. این برنامه رادیویی درباره تغذیه علمی و اصولی و نیز آشنایی با گروه های مواد غذایی و منابع غذایی است. روزهای زوج در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی؛ تغذیه در بیماری ها؛ تغذیه در دوره های آسیب پذیر (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) پرداخته می شود. روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود. گفتنی است، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت ۱۳:۳۰ به مدت ۳۰ دقیقه از موج اف.ام ردیف ۱۰۲ مگاهرتز تقدیم شنونده های صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha