کد خبر: نکات-تغذيه-اي-در-ماه-ضيافت-الهي-روي-موج
۲۵ خرداد ۱۳۹۵، ۱:۱۰

برنامه «فراسو» شبكه راديويي سلامت، سه شنبه ـ 25 خرداد ماه، با حضور كارشناسان به سوالات شنوندگان صداي دانش، نشاط و آرامش درباره «نکات تغذيه اي مهم در وعده هاي غذايي در ماه مبارک رمضان» پاسخ مي دهد.

به گزارش خبرگزاری سلامت، «فراسو» عنوان برنامه اي از گروه تغذيه و سلامت شبكه راديويي سلامت است، كه به منظور آگاهي، اطلاع رساني، تعامل با شنوندگان و ارائه راهكارهاي مناسب؛ هر روز در اين برنامه راديويي از يكي از پزشكان متخصص دعوت مي شود تا در كنار كارشناس مجري برنامه به سوالات و پيامك هاي شنوندگان پاسخ و راهكارهاي مناسب را ارائه دهد.

اين برنامه، روز سه شنبه، با حضور فريبا کوهداني، دکتراي تغذيه به سوالات شنوندگان در خصوص «نکات تغذيه اي مهم در وعده هاي غذايي در ماه مبارک رمضان» پاسخ مي دهد.

گفتني است، برنامه «فراسو»، شنبه تا چهارشنبه هر هفته، از ساعت 8:30 به مدت 30 دقيقه، به كوشش برنامه سازان گروه «بهداشت و تندرستي» و گروه «تغذيه و سلامت»، بر روي موج اف.ام رديف 102 مگاهرتز، تقديم شنوندگان صداي دانش، نشاط و آرامش مي شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha