کد خبر: نقش-رسانه‌ها-در-آگاه‌سازی-مصرف-مواد-غ
۲۱ آبان ۱۳۹۷، ۹:۵۲
دکتر سیامک خادمی در گفت‌و‌گو با طبنا (خبرگزاری سلامت) در حاشیه جشنواره «علم برای همه» امسال با عنوان «سفره سلامتی خانواده من» گفت: از جمله نکات مهمی که خانواده‌ها باید به آن توجه ویژه‌ای داشته باشند تغذیه و نشان استانداردهای مواد غذایی است تا بر این اساس سلامت خود و فرزندانشان به خطر نیفتد. معاون پژوهش و فناوری موزه ملی علوم و فناوری خاطر نشان کرد: در موزه علوم و فناوری نشست‌های علمی با عنوان کنفرانس سال در آخرین جمعه هر سال برگزار می‌شود. خادمی تاکید کرد: ما در موزه علوم و فناوری چندین کتاب علمی برای نوجوانان متوسطه اول تألیف کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم که از تکنولوژی IT و فناوری‌های جدید برای طراحی هرچه بهتر گالری‌های خود استفاده کنیم و در موزه علوم و فناوری فراخوان پژوهشی نیز داریم. وی عنوان کرد: مردم باید از خوردن مواد غذایی ناسالم همچون روغن پالم و نمک تا حد امکان خودداری کنند چراکه بر اساس آمارهای به دست آمده مصرف نمک و روغن در کشور ما چندین برابر مصرف جهانی است. خادمی با تأکید بر نقش رسانه‌ها و سازمان‌های مربوطه در آگاه‌سازی مردم در خصوص مصرف مواد غذایی سالم و دارای نشان استاندارد گفت: افراد باید به فکر سلامتی خود و سایر اعضای خانواده باشند و از مصرف مواد غذایی ناسالم خودداری کنند. گفتنی است چهارمین جشنواره علم برای همه با عنوان سفره سلامتی و خانواده من در موزه ملی علوم و فناوری ایران از تاریخ ۲۰ الی ۲۵ آبان ماه سال جاری از ساعت هشت الی ۲۰ در محل نمایشگاهی موزه ملی علوم و فناوری واقع در خیابان امام، خیابان سی تیر در حال برگزاری است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha