کد خبر: نظارت-های-بهداشتی-بر-اماکن-تفریحی-و-شنا
۴ تیر ۱۳۹۶، ۹:۳۳
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، از نظارت های بهداشتی بر آب، فاضلاب و پسماند و مواد غذایی در شناگاه ها، به خصوص در دریای شمال کشور خبر داد.   به گزارش خبرگزاري سلامت دکتر خسرو صادق نیت، رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت درخصوص نظارت بر اماکن و محیط های تفریحی از جمله شناگاه ها در ایام عید فطر گفت: در این رابطه جلساتی را در تهران با حضور مسئولان وزارت کشور، شهرداری، سازمان حفاظت از محیط زیست، وزارت نیرو، هلال احمر و اورژانس برگزار کردیم، تا شناگاه ها مخصوصا در شمال کشور که در ایام تعطیل و اعیاد مورد استقبال مردم است، از نظر بهداشت و سلامت مورد توجه ویژه و نظارت قرار گیرند .   رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، با بیان اینکه نتایج اقدامات و نظارت هایی که در راستای سالم سازی و بهداشت شناگاه ها درپیش گرفته می شود، در درازمدت قابل مشاهده است، تصریح کرد: بحث شناگاه ها با محوریت وزارت کشور انجام می شود. لذا وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی نیز این اماکن را از حیث بهداشت آب و فاضلاب، پسماند و مواد غذایی مورد پایش و ارزیابی قرار می دهد.   دکتر صادق نیت در عین حال به فعالیتهای  این مرکز در ایام ماه مبارک رمضان اشاره کرد و گفت: در ایام ماه مبارک رمضان، نظارت های مرتبی بر مراکز تهیه غذا و رستوران ها داشتیم، نظارت های ویژه ای نیز بر مراکز تهیه غذاهای مخصوص ماه رمضان مانند، زولبیا و بامیه و آش و حلیم، در دستور کار داشته  و به اجرا رساندیم.   وی ادامه داد: ساعات نظارت بر اماکن و رستوران ها نیز علاوه بر وقت اداری به  ساعات عصر و شب افزایش پیدا کرد تا بتوان موارد تخلف را به خوبی شناسایی کرد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha