کد خبر: میانگین-مصرف-موادآرایشی-در-کشور-ما-از-م
۱۹ آذر ۱۳۹۶، ۱۰:۰۷
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت) از سازمان غذا و دارو، دکتر محمد کاظم‌زاده در جمع دانشجویان بهداشت مواد‌غذایی، با اشاره به شیوع بیش از پیش بیماری‌های غیر واگیر به علت سبک زندگی‌نادرست و تغذیه غلط در بین مردم و ضرورت کاهش این مواد از برنامه‌غذایی گفت: متاسفانه با مصرف بیش از اندازه قند، نمک و چربی در برنامه‌غذایی مردم، هر روز شاهد افزایش بیماری‌های غیر‌واگیر از جمله چاقی، بیماری‌های قلبی و عروقی، کلیوی و دیابت در سطح جامعه هستیم . وی افزود: سازمان غذا و دارو با توجه به اهمیت این مساله ، طرح برچسب‌گذاری نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای را به عنوان ابزاری برای انتخاب صحیح مواد‌غذایی برای پیشگیری از بیماری‌های یاد شده را از سال 94 اجرایی کرد و همه دانشگاه‌های کشور نیز ملزم به اجرایی‌کردن این برچسب‌ها شدند. دکتر کاظم‌زاده با اشاره به استقرار دبیر‌خانه برچسب‌گذاری نشانگرهای‌رنگی تغذیه در دانشگاه همدان تصریح کرد: مدیریت نظارت بر مواد‌غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با آموزش گسترده مسئولان فنی، صنایع‌غذایی استان توانستند بیش از 96در صد از محصولات‌غذایی را مندرج به نشانگرهای‌ رنگی کنند. مدیر نظارت بر مواد‌غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه با معرفی نمونه‌هایی از محصولات مندرج به این برچسب‌ها، نشانگرهای رنگی تغذیه‌ای را به طور کامل برای دانشجویان شرح داد. وی در ادامه با اشاره به مصرف بالای مواد آرایشی و اقبال مردم به این مواد اظهار کرد: متاسفانه  میانگین مصرف مواد آرایشی در کشور ما ازمیانگین مصرف‌جهانی آن بالاتر است. مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه افزود : متاسفانه بیشتر مواد آرایشی و بهداشتی از میادین غیررسمی و به طور قاچاق وارد کشور می‌شود که ضرورت دارد، در صورت خرید محصولات آرایشی و بهداشتی حتما از فروشگاه‌های معتبر و محصولات مندرج به برچسب اصالت کالا باشند. دکتر کاظم‌زاده اظهار کرد: مدیریت نظارت بر مواد‌غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه به منظور ارتقاء سواد سلامت مردم و فرهنگ‌سازی، با حضور در مدارس، دانشگاه‌ها، سازمان‌های دولتی و خصوصی و دیگر ارگان‌ها بسیج گسترده آموزشی را در سطح استان آغاز کرده است و تا نهادینه شدن سبک زندگی‌سالم با استفاده از محصولات سلامت‌محور این آموزش‌ها ادامه خواهد داشت.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha