کد خبر: مواد-غذایی-که-می‌توان-جایگزین-تخم-مرغ
۵ دی ۱۳۹۶، ۱۰:۳۵
دکتر مجید حاجی فرجی در گفت‌وگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، درباره گران شدن تخم مرغ و جایگزین کردن مواد غذایی مناسب اظهار کرد: تخم‌مرغ، مواد غذایی باارزش و پروتئین دارد و این ماده غذایی در خانواده‌های کم‌درآمد و گروه‌های آسیب‌پذیر، پروتئین مورد نیاز تمامی افراد را تامین می‌کند. وی با بیان اینکه در دسته پروتئینی حیوانی موادی باارزش‌تر از تخم مرغ وجود ندارد، افزود: با گران شدن تخم‌مرغ افرادی که توانایی مالی خرید آن را ندارند می‌توانند از مواد غذایی جایگزین همچون حبوبات، غلات و لبنیاتی مثل پنیر، شیر و ماست استفاده کنند. این عضو هیئت مدیره انجمن تغذیه ایران در ادامه با اشاره به اینکه با شروع فصل زمستان بیماری‌هایی ویروسی همچون آنفلوآنزا و سرماخوردگی گسترش می‌یابد، عنوان کرد: برای پیشگیری از این بیماری‌ها بهتر است سیستم ایمنی بدن تقویت شود. حاجی فرجی با تاکید بر اینکه مصرف روزانه 1200 میلی گرم کلسیم برای تامین نیازهای روزانه بدن ضروری است، اضافه کرد: مصرف لبنیات مورد نیاز همچون شیر و ماست کم‌چرب در کودکان شامل 3 لیوان و بزرگسالان 2 لیوان بوده که برای تامین کلسیم بدن کافی است اما مصرف دوغ و کشک به دلیل وجود نمک در آنها توصیه نمی‌شود. استاد دانشگاه شهید بهشتی خاطرنشان کرد: مصرف روزانه 3 تا 5 واحد میوه در وعده‌های مختلف توصیه می‌شود اما در افرادی که مبتلا به دیابت هستند یا زمینه ابتلا به آن را دارند مقدار آن باید کاهش یابد. حاجی فرجی با بیان اینکه استفاده از سبزیجات محدودیت خاصی ندارد، عنوان کرد: توصیه ما مبنی بر این بوده که روزانه 5 تا 7 واحد سبزیجات به صورت خام و پخته مصرف شود. این متخصص تغذیه تصریح کرد: استفاده  60 گرم یا یک مشت از انواع مغزها نیز جهت سلامت بدن و ارتقا سیستم بدنی، بر اساس میزان کالری که فرد به صورت روزانه مصرف می‌کند توصیه می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha