کد خبر: ماجرای-ذرت-دامی-در-اسنک‌های-پف-شده-چگو
۱ دی ۱۳۹۷، ۹:۳۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، غلامرضا اصغری مبنی بر اینکه تخلف دو شرکت معروف غذایی که از ذرت دامی در تولید اسنک‌های پف شده، استفاده کرده بودند، چگونه لو رفت، گفت: اخبار این تخلف از داخل شرکت‌های متخلف به ما گزارش شده است. وی با اشاره به تخلف مسئول فنی کارخانه، اظهار کرد: اخبار این تخلف توسط افرادی از داخل همین شرکت‌ها به سازمان غذا و دارو داده شده که نسبت به چنین کارهایی احساس مسئولیت می‌کنند. اصغری در ارتباط با قصور مسئول فنی کارخانجات متخلف گفت: فردی که این مسئولیت را قبول می‌کند، کار خودش را درست انجام دهد. حقوق گرفتن از کارفرما، دلیل نمی‌شود که تخلف و قصور کند. وی در ارتباط با برخورد با چنین تخلفی توسط دو شرکت غذایی افزود: پرونده قضائی شده است. رئیس سازمان غذا و دارو، از مسئول فنی به عنوان تنها اهرم نظارت بر تولید فرآورده‌های غذایی یاد کرد و گفت: البته نظارت‌های ادواری داریم اما خیلی گسترده نیست. (مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha