کد خبر: فیبر-مواد-غذایی-با-نرخ-بقاء-ارتباط-دارد
۱۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۰:۵۶
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر اندرو چان سرپرست تیم تحقیق از دانشکده پزشکی‌هاروارد، در این‌باره می‌گوید: «در بین بیماران تحت درمان به خاطر سرطان روده غیرمتاستاتیک، به ازای افزایش هر پنج گرم فیبر به رژیم غذایی احتمال مرگ تا حدود ۲۵ درصد کاهش می‌یابد.» چان در ادامه می‌افزاید: «آنچه که بعد از تشخیص بیماری می‌خورید تفاوت دارد. این احتمال وجود دارد که افزایش مصرف فیبر نرخ مرگ ناشی از سرطان روده و حتی احتمال مرگ ناشی از دلایل دیگر را کاهش دهد.» مصرف فیبر با کنترل بهتر انسولین و التهاب کمتر مرتبط است که امکان دارد نرخ زنده ماندن بهتر را توجیه کند. به‌علاوه، رژیم غذایی پرفیبر در وهله اول از افراد در مقابل ابتلا به سرطان روده محافظت می‌کند. بیشترین فایده مرتبط با فیبر ناشی از حبوبات و غلات کامل است. فیبر سبزیجات با کاهش کلی مرگ مرتبط است اما نه الزاما مرگ ناشی از سرطان روده، فیبر ناشی از میوه‌ها با کاهش مرگ به هر دلیلی مرتبط نیست. به گفته چان، فیبر ناشی از مواد غذایی و نه مکمل‌ها، با نرخ بقاء بهتر مرتبط است. فیبر موجود در مواد غذایی حرکت سیستم گوارشی را حفظ می‌کند، سیری را افزایش می‌دهد، به کنترل وزن کمک می‌کند، با سرطان‌ها مقابله کرده و میلیون‌ها میکروب مفید موجود در روده‌ها را تغذیه می‌کند. فیبر ررژیمی‌ در مواد غذایی گیاهی نظیر حبوبات، غلات کامل، مغزیجات آجیلی، سبزیجات و میوه‌ها یافت می‌شود.(مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha