کد خبر: فرآورده‌های-گوشتی-درجه‌بندی-کیفیت-ن
۵ تیر ۱۳۹۷، ۱۵:۰۱
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، دکتر کیانوش جهانپور درباره محل تولید و تهیه فرآورده‌های گوشتی گفت: در این زمینه استانداردهایی وجود دارد. همچنین سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد در این حوزه نظارت می‌کنند و برندهای مختلفی با پروانه بهداشتی سازمان غذا و دارو در سطح کشور فعالیت می‌کنند. سخنگوی سازمان غذا و دارو درباره چگونگی شناسایی مکان‌های غیراستاندارد تهیه و تولید فرآورده‌های گوشتی اظهار کرد: به منظور به حداقل رساندن مکان‌های غیر استاندارد تهیه و تولید سوسیس و کالباس، این مکان‌ها توسط بازرسین سازمان غذا و دارو، عوامل انتظامی و قضایی و گزارشات مردمی شناسایی می‌شوند و اقدامات قانونی لازم برای پلمب آن مکان‌ها انجام می‌شود. جهانپور افزود: اگر واحد صنفی درگیر این موضوع باشد، معاونت بهداشت وزارت بهداشت و مراکز بهداشت شهرستان‌ها بر آن نظارت می‌کنند و اگر در مورد کارخانه‌ها و صنایع باشد، سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد این نظارت‌ها را انجام می‌دهند و در صورت تخلف، برخورد قانونی و قضایی با آنها صورت می‌گیرد. وی گفت: امیدواریم مکان‌های غیر استانداردی که تاکنون شناسایی نشده‌اند با بازرسی‌های بیشتر و گزارشات مردمی شناسایی و اقدامات قانونی برای آنها انجام شود. سخنگوی سازمان غذا و دارو در ادامه درخصوص درجه‌بندی کیفیت فرآورده‌های گوشتی تصریح کرد: سازمان غذا و دارو در بحث فرآورده‌های گوشتی درجه‌بندی کیفیت ندارد و این سازمان فقط در بحث ایمنی و سلامت آنها نظارت می‌کند؛ چراکه بخشی از موضوع کیفیت به مردم و بازار بازمی‌گردد. جهانپور با بیان اینکه برندهای متعددی در این زمینه وجود دارد، اظهار داشت: شرکت‌های تولیدکننده فرآورده‌های گوشتی حائز شرایط ایمنی، پروانه فعالیت دریافت می‌کنند. علاوه بر این، موضوع شرکت‌هایی که در زمینه خوراکی و آشامیدنی‌ها برتری دارند نیز هر ساله در مراسمی نشان ایمنی و سلامت به آنها اعطا می‌شود و این اقدام می‌تواند به نوعی برخی از این برندها را به مردم معرفی کند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha