به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، وحید مفید با اشاره به اینکه غنیسازی آرد با ویتامین D به صورت پایلوت در بیرجند در حال اجرا است، عنوان کرد: غنیسازی نوشیدنیها با ویتامین D3 به درخواست معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یزد انجام شده است.
وی در ادامه افزود: همچنین این اقدام با رعایت شرایط مطابقت نتایج آزمون محصول نهایی توسط آزمایشگاههای معتبر با مقادیر مندرج در دستورالعمل های اجرایی غذاهای فراسودمند و غنیسازی اختیاری مواد خوراکی و آشامیدنی صورت گرفته است.
مفید تاکید کرد: تمدید پروانه ساخت این فرآوردهها منوط به مطابقت مقادیر پایشهای لازم در مورد مقادیر ویتامین افزوده شده به فرآورده در دوره ماندگاری به عمل آمده و با ضابطه غنیسازی است. (فارس)
نظر شما