کد خبر: ضعف-سیستم-ایمنی-و-بیماری‌های-قلبی-از-ع
۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۷، ۱۰:۳۴
دکتر مجید حاجی فرجی در گفت‌وگو با طبنا(خبرگزاری سلامت )، درباره کمبود ویتامین E در بدن با بیان اینکه ویتامین ای یکی از ویتامین‌های محلول در روغن در بدن و آنتی‌اکسیدان‌های ضروری بدن است، اظهار کرد: این ویتامین از طریق مواد غذایی تامین می‌شود و اگر از مواد حاوی این ویتامین به اندازه کافی مصرف شود دچار کمبود ویتامین ای نخواهیم شد. وی ادامه داد: کمبود این ویتامین بیشتر در افرادی دارای بیماری دیده می‌شود و افرادی که در آی‌سی‌یو بیمارستان‌ها بستری هستد یا رژیم‌های سخت دارند به علت عدم تامین این ویتامین در بدن دچار کمبود آن می‌شوند. این متخصص تغذیه و رژیم‌درمانی با تاکید بر اینکه علائم کمبود ویتامین ای روی پوست و همچنین با بروز ضعف در سیستم ایمنی بدن خود را نشان می‌دهد، افزود: ویتامین ای نقشی ضروری در جلوگیری از بیماری‌های قلبی عروقی دارد به بیان دیگر افراد دارای دیابت، فشار خون بالا یا افرادی که به علت سوابق خانوادگی و ... مستعد ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی هستند و نیز افرادی که چربی HDL دارند یعنی چربی مفید خونشان پایین است می‌توانند با مصرف مواد خوراکی حاوی ویتامین ای ریسک کاهش HDL و ابتلا به بیماری‌های قلبی عروقی را کاهش دهند. وی خاطرنشان کرد: در افراد مبتلا به بیماری‌های خودایمنی مانند MS یا افراد مبتلا به کم‌خونی مفرط سیستم ایمنی ضعیف است که با دریافت آنتی‌اکسیدان‌هایی مانند ویتامین A،C و E می‌توانند سیستم ایمنی خود را تقویت کنند. این استاد دانشگاه تاکید کرد: ویتامینE در دانه‌ها و مغزهای روغنی مانند بادام، پسته و فندق و نیز دانه‌های روغنی مانند مانند سویا و زیتون که برای روغن‌گیری استفاده می‌شوند، یافت می‌شودو افراد می‌توانند با مصرف این مواد غذایی کمبود ویتامین ای خود را جبران کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha