کد خبر: سیاست-سازمان-غذا-و-دارو،-حمایت-از-تولید
۲۲ آذر ۱۳۹۶، ۱۳:۲۵
به گزارش طبنا(خبرگزاری‌ سلامت) از وبدا، دکتر غلامرضا‌اصغری در مراسم افتتاحیه اولین همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال در دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با بیان اینکه موضوع فرآورده‌های حلال، یک موضوع جهانی است، اظهار داشت: فرآورده‌های حلال، سلامت جسمی و روانی افراد را به همراه دارد و لازم است که اقدامات بیشتری در جهت تثبیت و تبیین جایگاه شایسته این موضوع در کشور و عرصه بین‌المللی فرآورده‌های حلال تولید ایرانی انجام شود. وی همچنین با اشاره به تولیدات حلال در کشورهای غیر‌اسلامی گفت: از آنجا که اقلیت‌های مسلمانان در تمام کشورهای‌جهان ساکن هستند و مصرف تولیدات‌حلال دغدغه مهمی برای آنان به شمار می‌رود ضروری است که زمینه دسترسی آنان به غذای حلال از سوی هم کیشان آنان در کشورهای‌اسلامی از طریق تولید محصولات حلال فراهم شود. دکتر‌اصغری خاطر نشان کرد: در کنار حلیت محصولات تولیدی که شریعت و اعتقادات ما آن را گوشزد می‌کند باید به حلال و دوری از حق‌الناس، ربا و غیره که قرآن‌کریم در کنار بحث مصرف غذای‌حلال بر آن تاکید دارد نیز توجه شود. وی به همکاری این سازمان با حوزه‌های علمیه اشاره کرد و گفت: در جهت اشاعه و تولید محصولات حلال این همکاری همچنان ادامه دارد. گفتنی است: اولین همایش بین‌المللی فرآورده‌های حلال، با حضور شخصیت‌های برجسته‌ای از جهان‌اسلام به میزبانی دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد از امروز آغاز و تا 24 آذرماه ادامه دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha