کد خبر: راهکارهای-طب-سنتی-برای-جلوگیری-از-گرما-2
۲۴ تیر ۱۳۹۵، ۱۱:۲۱

 با توجه به فصل گرما و شیوع گرمازدگی و مشکلات ناشی از آن یک متخصص طب سنتی به بیان توصیه هایی در راستای جلوگیری از گرمازدگی پرداخت.

 

دکتر مامک هاشمی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری سلامت اظهار داشت: در اوج گرما و آفتاب افراد نباید تا حد امکان زیر تابش مستقیم آفتاب قرار گیرند؛ ضمن این که استفاده از پوشش مناسب با رنگ های روشن و کلاه حائز اهمیت است.

وی ادامه داد: در فصل گرم تابستان باید از مصرف غذاها و ادویه های طبع گرم مانند فلفل، شکلات، دارچین و زنجبیل پرهیز کرد و در مقابل چیزهایی با طبع خنک مانند میوه های تابستان را مورد استفاده قرار داد.

این متخصص طب سنتی تأکید کرد: مصرف سوپ جو؛ کدو و ماهی به دلیل طبع خنک برای فصل تابستان مناسب است.

عضو پیوسته انجمن علمی طب سنتی ایران مصرف نوشیدنی های طبع خنک و شربت آبمیوه های تازه؛ شربت سکنجبین، لیمو ترش یا آلبالو و زرشک را توصیه کرد.اما نکته مهم آن که نباید داخل نوشیدنی ها یخ انداخته شود زیرا مضرات دیگری در دراز مدت در پی خواهد داشت.

 

کد خبرنگار: 410100

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha