کد خبر: رئیس-جمعیت-هلال‌احمر-عنوان-کردتاکید
۱۳ بهمن ۱۳۹۵، ۱۹:۴۹

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه پرستاران بخش مهمی از کادر و نظام سلامت در هلال‌احمر هستند، اظهار کرد: هلال‌احمر نیازهایی به تامین کادر پرستاری در بیمارستان ایرانیان دبی دارد و لذا هر کدام از پرستاران شاغل در جمعیت بتوانند مقررات مربوطه در امارات را سپری کنند، می‌توان از توانمندی آنها در این مرکز درمانی استفاده کرد.


به گزارشخبرگزاری سلامت  دکتر سید امیرمحسن ضیائی در همایش گرامیداشت روز پرستار در جمعیت هلال‌احمر، ضمن تبریک این روز و دهه مبارک فجر، گفت: در بسیاری از کشورها 12 می، مصادف با تولد فلورانس نایتینگل روز پرستار تعیین شده، اما پرستاران ایران افتخار دارند تا به تاسی از حضرت زینب (س)، در این روز از آنها قدردانی شود؛ بزرگ بانویی که نقش بزرگ و بی‌بدیل ایشان در زنده نگهداشتن قیام عاشورا و نهضت امام حسین(ع) بر کسی پوشیده نیست.


وی با اشاره به اینکه امروزه نقش پرستاران در ارائه خدمات سلامت پرستاری در همه ابعاد نظام سلامت کاملا محسوس است، اظهار کرد: بخش مهم و اصلی خدمات سلامت را، پرستاران تشکیل می‌دهد و همواره پرستاری به عنوان بخش اصلی در بالین بیمار، بهداشت، درمان، پیشگیری و توانبخشی دیده شده است.

 در این مراسم از خدمات پرستاران نمونه جمعیت هلال احمر در بیمارستان فوق تخصصی نورافشار، مجتمع دارویی - درمانی هلال و معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی تقدیر و تشکر شد.


خدمات پرستاران  در ذهن بیماران ماندگار می‌شود
رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به اینکه خدمات پزشکی در بخش درمان، پیچیده و کوتاه مدت است، عنوان کرد: آنچه برای بیمار و در ذهن او به یادگار می‌ماند، خدمات خوب و توام با مهربانی است که پرستاران در بالین بیمار ارائه می‌دهند.


وی با بیان اینکه نهضت بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر با خدمات پرستاری شروع شده است، گفت:150 سال قبل پرستاری از مجروحان جنگی در این نهضت شکل گرفت و لذا این موضوع در جمعیت‌های ملی تا حدی مهم است که هنوز بسیاری از جمعیت‌های ملی ذات پرستاری خود را حفظ کرده‌اند و در فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر نیز بخش پرستاری وجود دارد.


تاکید بر تربیت پرستاران در بالین بیمار
دکتر ضیائی با اشاره به نقش مهم پرستاران در بحران‌ها و حوادث، خاطرنشان کرد: باید تلاش خود را به این مهم معطوف کنیم تا پرستاری در بحران و شرایط اضطرار را راه‌اندازی و پرستاران مورد نیاز این بخش را تربیت کنیم تا در زمان‌های حوادث و بحران‌ها بتوانیم از خدمات مطلوب این بخش بهره ببریم.
وی افزود: در سال 1326 نخستین مدرسه پرستاری در جمعیت راه‌اندازی شد و به تدریج تا پیروزی انقلاب اسلامی، 29 دانشکده و مدرسه پرستاری ، بهیاری و مامایی فعالیت می‌کردند و در سال 58، یک‌هزار تن از این دانشکده‌ها فارغ‌التحصیل شدند و از میان 12 هزار پزشک و پرستار در سال 58، 5 هزار و 700 تن پرستار بودند.
دکتر ضیائی با تاکید بر اینکه ضروری است تا تربیت پرستاران در بالین بیمار و در بیمارستان‌ها انجام شود، خاطرنشان کرد: لذا ضروری است تا مقدمات انجام طرح آموزش پرستاران در بالین بیمار فراهم شود .

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha