کد خبر: در-غذا،-سلامت،-زندگی-بررسي-مي-شود-جای
۱۵ دی ۱۳۹۵، ۱۱:۳۵

برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت، چهارشنبه ـ 15 دي ماه، به بررسی «جایگاه مصرف چربی ها در رژیم غذایی» خواهد پرداخت.

به گزارش خبرگزاری سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كه كاری از گروه تغذیه و سلامت این شبكه رادیویی است، با حضور گلبن سهراب، دکترای تغذیه با موضوع «منابع غذايي» به بیان  جایگاه چربی ها در میزان مصرف مجاز آنها و عوارض مصرف نامتعارف آن و ملاحظات عمومی درباره چربی ها و انواع آنها خواهد پرداخت.
این برنامه راديويي درباره تغذیه علمی و اصولی و نیز آشنایی با گروه های مواد غذایی و منابع غذایی است.
روزهاي زوج در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی؛ تغذیه در بیماری ها؛ تغذیه در دوره های آسیب پذیر (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) پرداخته می شود. روزهای فرد در این برنامه رادیویی، درباره مباحث صنایع غذایی به منظور پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود.
يادآور مي شود، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه راديويي سلامت، روزهاي شنبه تا چهارشنبه هر هفته، از ساعت۱۳:۳۰ به مدت ۳۰ دقیقه از موج اف.ام ردیف ۱۰۲ مگاهرتز تقدیم شنوندگان صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha