کد خبر: خطرهای-نگهداری-نامناسب-از-انسولین-را-ب
۱۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۳:۳۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، در این بررسی جدید که به‌منظور ارزیابی دمایی که لازم است انسولین در آن نگهداری شود انجام گرفت، مشخص شد که نگهداری نامناسب این ماده دارویی می‌تواند بر کیفیت و اثربخشی آن تاثیر داشته باشد. در حال حاضر بیش از ۳۰ میلیون نفر در آمریکا به دیابت مبتلا هستند که حدود ۹۵ درصد از این موارد را دیابت نوع 2 تشکیل می‌دهد. اگرچه برخی از مبتلایان به دیابت نوع ۲ می‌توانند سطح قند خون خود را با تغییر در سبک زندگی و مصرف دارو کنترل کنند بسیاری از آنها برای تنظیم قند خون به مصرف انسولین متوسل می‌شوند. انسولین برای کمک به سلول‌ها به منظور دسترسی به گلوکز و استفاده از آن برای تأمین انرژی مورد نیاز بدن ضروری است. بدون تزریق آن سطح قند خون به‌شدت افزایش می‌یابد و ممکن است فرد به هایپرگلیسمی یا افزایش قند خون دچار شود. هر چند نتایج این بررسی نشان می‌دهد بسیاری از مبتلایان به این بیماری از فواید کامل انسولین بهره‌مند نمی‌شوند زیرا ممکن است دارو را در دمای نامناسب در یخچال‌های خانگی نگهداری کنند که این امر می‌تواند از اثرگذاری انسولین بکاهد. متخصصان آلمانی اعلام کردند: لازم است انسولین در یخچال با دمای دو تا هشت درجه سانتی‌گراد نگهداری شود. در صورتی که از نوع انسولین خودکاری یا شیشه‌ای استفاده می‌شود باید در دمای دو تا ۳۰ درجه سانتی‌گراد نگهداری شود. این محققان در بررسی‌های انجام گرفته روی تعدادی فرد مبتلا به دیابت و نحوه نگهداری انسولین مصرفی مشاهده کردند این افراد در مجموع روزانه به مدت دو ساعت و ۳۴ دقیقه انسولین را در یخچال با دمای نامناسب نگهداری می‌کنند. همچنین فریز شدن مشکل حائز اهمیتی بوده‌ است به گونه‌ای که در مجموع سه ساعت در ماه انسولین در دمای کمتر از صفر درجه نگهداری شده‌ است.(ایسنا)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha