به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)، محمد کمالی ادامه داد: بیمارستان رفیده با 100 تخت، تنها بیمارستان توانبخشی دولتی در کشور است که در وزارت بهداشت و بخش دولتی و در زیر مجموعه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی فعالیت میکنند.
وی تصریح کرد: تمرکز ما در بیمارستان رفیده روی بیماران سکته مغزی، سکته قلبی، ام.اس، فلج مغزی یا بیماری سی پی (CP) و ضایعه نخاعی است که این خدمات تفاوتهایی را با بیمارستان نورافشار ایجاد کرده است.
وی اضافه کرد: بیمارستان رفیده 100 تخت دارد و با توجه به حجم بیماران نیازمند به خدمات توانبخشی، نوبتهای چند ماهه نیز داریم. بخشهای بیمارستانی و پزشکی کم کم از خدمات ارائه شده در بیمارستان رفیده، مطلع میشوند و درمییابند که بخش توانبخشی خیلی خوب و با بهرهوری بالا در بیمارستان رفیده وجود دارد. بنابراین دائما بیمارانشان را به این بیمارستان ارجاع میکنند و این مساله باعث شده است که متاسفانه نتوانیم پذیرای همه باشیم و به پشت نوبتی رسیدهایم.
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی اضافه کرد: کمبودهای خیلی زیادی در این زمینه داریم. هر ساله هزینه بالایی به واسطه ارائه نشدن خدمات توانبخشی به سالمندان، ایجاد میشود. افراد قبل از سالمندی شاید در سال یک یا دو بار به سیستم پزشکی یا توانبخشی، مراجعه داشته باشد، اما سن که از 60 سال میگذرد، تعداد دفعات مراجعه به مراکز پزشکی و توانبخشی به سرعت افزایش پیدا میکند. چنانکه هنگامیکه به بالای 70 سال میرسیم، ممکن است فرد 10 تا 12 بار در سال به مراکز پزشکی و توانبخشی مراجعه کند.
کمالی یادآورشد: 56 درصد جمعیت بالای 80 سال به نوعی با ناتوانی رو به رو هستند. این ارقام نشان میدهند که هر چه سن بالا میرود ما با افزایش پدیده معلولیت و ناتوانی، رو به رو هستیم.(ایرنا)
نظر شما