کد خبر: با-تلاش-نجاتگران-از-آغاز-خردادماه-جاری
۲۹ خرداد ۱۳۹۵، ۲۱:۵۴

مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران از نجات 541 نفر از امواج مرگ آفرین خزر خبر داد.
به گزارش خبرگزاری سلامت دکتر مجتبی اکبری با اشاره به تدارک گسترده جمعیت هلال احمر استان برای کاهش غریق در سواحل مازندران تصریح کرد: طرح کاهش غریق در مناطق حادثه خیز ساحل مازندران، امسال با مشارکت جمعیت هلال احمر استان و اداره کل ورزش و جوانان و هیئت ناجیان غریق در سواحل مازندران در حال اجراست که از زمان اجرای طرح در خردادماه سال جاری تا کنون نجاتگران و ناجیان غریق موفق به نجات جان 541 نفر از امواج خزر شدند.
دکتر اکبری گفت: از مجموع 788 عملیات امداد ساحلی انجام شده 590 عملیات مربوط به مناطق داخل طرح و 198 عملیات نیز در مناطق خارج از اجرای طرحهای سالم سازی دریا انجام شده است. وی افزود: 737 نفر نیز با مراجعه به پایگاههای امداد و نجات ساحلی جمعیت هلال احمر خدمات موردنیاز خود دریافت نمودند.
دکتر اکبری با اشاره به اینکه تا کنون 13 هزار و 582 نفر روز نجاتگر هلال احمر و ناجی غریق در این طرح مشارکت داشتند گفت: بیش از 190 دستگاه روز آمبولانس ، 485 دستگاه روز موتورسیکلت ،26 فروند روز قایق نجات و 28 دستگاه روز جت اسکی و همچنین 12 دستگاه روز خودروی امدادی پشتیبانی و یک دستگاه خودروی چند منظوره امدادی آرگو در اجرای این طرح تاکنون به کارگیری شدند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران افزود: امسال با تدابیر اتخاذ شده از سوی استانداری مازندران 330 نقطه حادثه خیز که در سالهای گذشته بیشترین غریق در این مناطق به وقوع پیوسته شناسایی شده و امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر با مشارکت ناجیان غریق در این مناطق مستقر شدند تا مانع از تکرار هرگونه حادثه ناگوار شوند.
اکبری با اشاره به اینکه همه این 330 نقطه در خارج از مناطق اجرای طرح های  دریا قرار دارند تصریح کرد: در مناطق اجرای طرح ها نیز برابر قانون مدیریت طرح ملزم به رعایت استانداردهای ایمنی و خدمات رفاهی و امدادی است که به موجب هماهنگی های انجام شده عوامل امدادی جمعیت هلال احمر و ناجیان غریق در آن مناطق نیز حضور دارند.
وی افزود: درخواست ما از همه هموطنان این است که برای حفظ جان خود به توصیه های امدادی توجه جدی داشته باشند و از حضور و شنا در مناطق حادثه خیز خودداری نمایند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر مازندران گفت: تلاش شبانه روزی مجموعه جمعیت هلال احمراستان، پیشگیری از وقوع هرگونه حادثه غریق و ارائه خدمات امدادی لازم به هموطنانی است که به  باور ما شایسته بهترین خدمات هستند.
اکبری گفت: کاهش تعداد غریق به صفر آرزوی قلبی همه ماست چراکه آثار اقتصادی،اجتماعی و روانی حتی یک غریق هم بسیار دردناک و غیرقابل جبران خواهد بود.وی در پایان خاطرنشان کرد: تعامل، همکاری، مشارکت و مسئولیت پذیری همه دستگاههای ذیربط ضرورتی انکار ناپذیر در اجرای موفق طرح کاهش غریق در سواحل مازندران است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha