کد خبر: باورهای-غلط-درباره-انواع-نان-روي-خط-راد
۲۲ خرداد ۱۳۹۵، ۱۴:۴۰

مقوله «روش های تولید نان سنتی و راهکار برای جلوگیری از دور ریز نان سنتی»، را يكشنبه ـ 23 خرداد ماه، در برنامه «غذا، سلامت، زندگي» شبكه راديويي سلامت، بشنويد.

 

به گزارش خبرگزاری سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگي» كه كاري از گروه تغذيه و سلامت شبكه راديويي سلامت است، روز يكشنبه، در خصوص «فرآوری نان های سنتی» با یوسف رمضان، دکترای صنایع غذایی گفت و گو مي كند.
اين برنامه با موضوعاتي همچون رژيم هاي غذايي؛ تغذيه در بيماري ها؛ تغذيه در گروه هاي آسيب پذير (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) به بررسي و تبيين تغذيه علمي و اصولي و نيز آشنايي مخاطبان صداي سلامت با گروه هاي مواد غذايي و منابع غذايي مي پردازد.
همچنين، روزهاي فرد در اين برنامه درباره مباحث صنايع غذايي با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهاني كه؛ ايمني غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت مي شود.
يادآور مي شود، برنامه «غذا، سلامت، زندگي»، شنبه تا چهارشنبه هر هفته، از ساعت 13:30 به مدت 30 دقيقه از موج اف.ام رديف 102 مگاهرتز تقديم شنوندگان صداي دانش، نشاط و آرامش مي شود.

 

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha