کد خبر: افزودنی-غیر-مجاز-سلامت-را-تهدید-می-کند
۶ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۵۱

دبیر انجمن غلات در خصوص استفاده از افزودنی های غیرمجاز در نانوایی ها هشدار داد.

به گزارش خبرگزاري  سلامت دکتر حدادی دبیر انجمن غلات، در گفتگو با شبکه رادیویی سلامت ضمن بیان این که افزودنی مجاز سبب ارتقای کیفیت نان و ارزش تغذیه ای آن می شود، اظهار داشت: برای رفع مشکل کمبود آهن، اسید فولیک به صورت مکمل در کنار آهن به آرد اضافه شده و مجب افزایش جذب آهن می شود.

حدادی با اشاره به این که متاسفانه برخی نانوایی ها در طبخ از افزودنی غیرمجاز استفاده می کنند، گفت: این مساله در مواردی می تواند سلامت فرد را به خطر اندازد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha