به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت)،امینه مرشدی با بیان این مطلب افزود: سوکرالوز شیرین کننده مجاز خوراکی است که از شکر طی یک فرآیند چند مرحلهای ساخته میشود. این شیرین کننده مصنوعی دارای طعمی مانند شکر است اما مانند آن در بدن متابولیزه (فرآیند سوخت و سوز در بدن) نمیشود و بدون تغییر از بدن دفع میشود.
وی خاطرنشان کرد: سوکرالوز در کدکس بین المللی مواد غذایی به میزان دریافتی روزانه تا 15 میلی گرم به ازای کیلوگرم (ADI) وزن بدن قابل قبول است.
وی ادامه داد: کاربرد سوکرالوز در برخی مواد غذایی براساس ویژگی محصول و فرآیند آن و زیر نظر و با موافقت وزارت بهداشت و معاونتهای غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی در مقادیر مشخص شده، بلامانع است.
این کارشناس اداره غذایی و آشامیدنی با منشاء گیاهی سازمان غذا و دارو یادآور شد: بدیهی است مقدار استفاده از این شیرین کننده مصنوعی باید مورد پایش قرار گیرد و مصرف کنندگان باید توجه داشته باشند در صورتی که تمایل به مصرف دارند مقدار دریافتی بیش از حد قابل تحمل بدن نباشد.(ایرنا)
نظر شما