کد خبر: اجرای-طرح-غنی‌سازی-آرد-گندم-به-منظور-ر
۳ آبان ۱۳۹۶، ۱۱:۵۲
به گزارش طبنا(خبرگزاری سلامت) از وبدا، زهره پوراحمدی  افزود: با توجه به گزارشات و بررسی‌های صورت گرفته در خصوص وجود کم‌خونی ناشی از فقر آهن در افراد جامعه، سازمان غذا و دارو طی سال‌های گذشته، به جهت تأمین نیاز ضروری افراد جامعه به ریزمغذی آهن و تأمین سلامت آن‌ها، اقدام به غنی‌سازی آرد گندم نانوایی های سنتی بجز نان سنگک، به ریز مغذی‌های آهن و اسید‌فولیک خوراکی در کل کشور، نموده است لذا آرد نان سنگک به جهت آزادی در انتخاب برای افراد جامعه و همچنین ویژگی آرد سنگک از شمول طرح خارج شده است. وی اظهار داشت: طرح مذکور مشمول تمامی آردهای مخصوص نان‌های سنتی تافتون، بربری و لواش در کارخانه‌های آردسازی کشور است. پوراحمدی بیان داشت: با انجام این طرح 30 میلی گرم آهن و نیم میلی گرم اسید فولیک به یک کیلوگرم آرد گندم از طریق پرمیکس مربوطه اضافه می‌شود، این مقدار آهن افزوده تقریبا حدود 30 درصد نیاز روزانه افراد بزرگسال را تأمین می‌کند. پوراحمدی ادامه داد: این طرح در سال‌های اخیر بطور جدی مورد پایش قرار گرفته است. در کارخانجات آردسازی، مسئولین فنی که نماینده سازمان غذا و دارو هستند و همچنین کارشناسان معاونت‌های غذا و دارو دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور، این طرح و افزودن آهن از طریق پرمیکس آهن و اسید فولیک  بویژه مقدار آن را مورد پایش و آزمایش قرار می‌دهند و با متخلفین برخورد قانونی می‌شود. وی در پایان گفت: طبق گزارشات دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، این طرح در کاهش کم‌خونی ناشی از فقرآهن و همچنین کمبود اسید فولیک موثربوده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha