کد خبر: آنچه-باید-درباره-پروبیوتیک-ها-بدانی
۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۴:۲۵
برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شبكه رادیویی سلامت، دوشنبه ـ یکم خرداد ماه، به موضوع «منابع غذایی: پروبیوتیک ها و نقش آن در سلامت» خواهد پرداخت. به گزارش خبرگزاری سلامت، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» كه كاری از گروه تغذیه و سلامت این شبكه رادیویی است، با حضور گلبن سهراب، دکترای تغذیه به بیان ویژگی های پروبیوتیک ها و تاثیر آن بر جنبه های مختلف سلامت و معرفی منابع غذایی و صنعتی می پردازد. این برنامه رادیویی درباره تغذیه علمی و اصولی و نیز آشنایی با گروه های مواد غذایی و منابع غذایی است. روزهای زوج در برنامه «غذا، سلامت، زندگی» به موضوعاتی همچون رژیم های غذایی؛ تغذیه در بیماری ها؛ تغذیه در دوره های آسیب پذیر (سالمندان، كودكان و ماداران باردار) پرداخته می شود. روزهای فرد در این برنامه درباره مباحث صنایع غذایی با هدف پرداختن به شعار سال سازمان بهداشت جهانی كه؛ ایمنی غذا از مزرعه تا سفره است، صحبت می شود. گفتنی است، برنامه «غذا، سلامت، زندگی» شنبه تا چهارشنبه هر هفته از ساعت ۱۳:۳۰ به مدت ۳۰ دقیقه از موج اف.ام ردیف ۱۰۲ مگاهرتز تقدیم شنونده های صدای دانش، نشاط و آرامش می شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha