کد خبر: آموزش-آشپزي-در-سفره-ايراني-طرز-تهيه-خ
۸ دی ۱۳۹۵، ۱۷:۰۲

شبكه راديويي سلامت، چهارشنبه ـ  هشتم دي ماه، در برنامه «سفره ايراني»، طرز تهيه غذاي لرستاني با عنوان «خورشت قيه ترش» را به مخاطبان صداي دانش، نشاط و آرامش آموزش مي دهد.

به گزارش خبرگزاری سلامت، برنامه «سفره ايراني» اين شبكه راديويي، روز چهارشنبه از ساعت 19:05 به مدت 50 دقيقه با حضور فريبا كوهداني، دكتراي تغذيه و عليرضا آقاي سامان، مدرس آشپزي به موضوع «سفره سالم، زندگی سالم: اصلاح الگوی تغذیه ای» مي پردازد.
همچنين اين برنامه به سوالات شنوندگان در خصوص «نقش تغذيه در سلامت سالمندان» نيز پاسخ خواهد داد.
آشنايي به نيازهاي تغذيه‌اي در دوره‌هاي مختلف سني از بدو تولد تا سالمندي، پيشگيري از افزايش وزن و چاقي، شناساندن گروه‌هاي مختلف موادغذايي، اصلاح رفتارهاي غلط تغذيه‌اي، ذائقه‌سازي صحيح در مردم و اهميت نقش تغذيه سالم در زندگي ازجمله اهدافي است كه برنامه‌سازان «سفره ايراني» به دنبال آن هستند.
يادآور مي شود، اين برنامه از بخش هاي متنوع و مختلف شامل آشپزخانه، چاشني ها، باورها، غذا و ايمني، شنيدني هاي تغذيه اي، كلينيك عمومي و نكته پاياني تشكيل شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha