کد خبر: آسیب-به-روده-با-شیرین-کننده‌های-مصنوع
۱۵ مهر ۱۳۹۷، ۹:۴۰
به گزارش طبنا (خبرگزاری سلامت)، به گفته محققان دانشگاه فنی نانیانگ سنگاپور رژیم غذایی مملو از غذاها و نوشیدنی‌های حاوی شیرین کننده‌های مصنوعی برای سلامت روده‌ها مضر هستند. محققان دریافتند شش شیرین کننده مصنوعی ادوانتام، ساخارین، آسپارتام، سوکرالوز، نئوتام و آکسسلفام پتاسیم-K برای میکروب‌های روده سمی هستند. نابودی و تخریب میکروب‌های روده می‌‌تواند ریسک چاقی را به همراه داشته باشد. شیرین کننده‌های مصنوعی به عنوان آلاینده‌های زیست محیطی هم شناخته شده‌اند. همچنین این مواد در آب‌های آشامیدنی و سطحی هم مشاهده شده‌اند که در برابر فرآیند تصفیه آب مقاوم هستند. محققان هشدار می‌دهند مصرف شیرین کننده‌های مصنوعی موجب تحریک روده می‌شود و تا جایی که امکان دارد باید از مصرف آنها پرهیز کرد.(مهر)

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha