کد خبر: آجیل-قوای-مغزی-را-تقویت-می‌کند
۲۵ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۵۲
به گزارش طبنا ( خبرگزاری سلامت) از مدیکال نیوزتودی، این محققان بررسی‌های خود را با مشاهده مقدار بالای فلاونوئیدها در آجیل ها آغاز کردند. فلاونوئیدها، آنتی اکسیدان هایی هستند که فواید ضدالتهابی، ضدسرطانی داشته و از قلب مراقبت می کنند. همچنین فلاونوئیدها می توانند وارد نواحی هیپوکامپوس مغز که مسئول یادگیری و حافظه هستند، شوند. این فلاونوئیدها از عصب ها محافظت کرده و موجب عصب زایی و یا تولد عصب های جدید می‌شوند و جریان خون در مغز را بهبود می‌بخشند. اما آجیل چگونه می‌تواند فعالیت الکتریکی مغز را موجب شود؟ محققان برای رسیدن به این پاسخ، روی گروهی از داوطلبان که به طور مرتب آجیل، از جمله بادام، بادام زمینی، پسته و گردو مصرف می‌کردند، آزمایش انجام دادند و امواج مغزی‌شان را با الکتروانسفالوگرافی اندازه گیری کردند. سپس متوجه شدند که انواع مختلف آجیل، روی امواج متفاوتی از مغز اثرگذار هستند. در نهایت مشخص شد که آجیل‌ها با افزایش عملکرد امواج دلتا و گاما، می توانند روی وضعیت شناختی مغز اثر مطلوب بگذارند. به طور مثال بادام زمینی می تواند موجب قوی‌ترین واکنش امواج دلتا شود و پسته، واکنش امواج گاما را به بالاترین حد خود برساند. امواج گاما در مغز، مسئول درک بهتر، خواب REM و پردازش اطلاعات و حفظ آنهاست و به طور کلی در فرآیند شناختی مغز موثر است. درحالی که امواج دلتا مسئول سیستم ایمنی سالم بدن و خواب عمیق است. همچنین پیکن که نوعی گردو است، می تواند هر دو امواج دلتا و گاما را به بالاترین سطح خود برساند. بنابه گزارش طبنا، این بررسی نشان می‌دهد که مصرف آجیل، نه تنها برای سلامت بدن مفید است، بلکه مغز انسان را در بهترین حالت ممکن قرار می‌دهد. مترجم: نادیا زکالوند

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha