۱۹ تیر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۰

کاهش خطر سنگ کلیه با مصرف کلسیم غذایی

دریافت بالای کلسیم از منابع غذایی برای افراد مستعد، خطری برای بروز سنگ کلیه  نخواهد داشت.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری سلامت، نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد این یافته ها تنها در مورد فرآورده های شیر نبوده و منابع غیرلبنی کلسیم نیز خطر بروز سنگ های کلیوی را کاهش میدهند.
در یک آنالیز بزرگ، زنان و مردانی که بیشتر کلسیم رژیمی خود را از غذاها دریافت می کردند، حدود ۲۰% خطر کمتری برای بروز سنگ های کلیوی داشتند.

پژوهشگران نتایج سه مطالعه بزرگ که بیش از یک میلیون زن و مرد در آن شرکت داشتند را آنالیز کردند. شرکت کننده ها بر اساس میزان دریافت کلسیم از محصولات لبنی و غیر لبنی  در طول ۲۰ سال به ۵ گروه تقسیم شدند.
نتایج نشان داد، هم برای منابع لبنی و هم غیر لبنی کلسیم، بیشترین دریافت کلسیم با کمترین احتمال بروزسنگ های کلیوی دردناک در ارتباط بود.

 

نظرات کاربران

Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x