کد خبر: نکاتی-که-در-مورد-نذری-باید-بدانید
۲۱ شهریور ۱۳۹۷، ۹:۰۶
دکتر مرتضی صفوی در گفت‌وگو با طبنا(خبرگزاری سلامت)، با بیان این مطلب افزود: فردی که آشپزی می‌کند و با غذا در تماس است، باید بهداشت فردی را رعایت کند تا مردم به بیماری‌های میکروبی و انگلی دچار نشوند. وی با بیان اینکه روغن‌های مورد استفاده به هیچ عنوان نباید چندبار مصرف باشند، چراکه مشکلات زیادی را برای مردم به وجود می‌آورند، افزود: در تهیه غذاهای نذری باید از روغن مایع استفاده شود نه روغن جامد اما هنوز برخی از روغن جامد استفاده می‌کنند که این مسئله سلامت افراد را به خطر می‌اندازد. این متخصص تغدیه یادآور شد: سبزیجاتی که به صورت پخته یا خام تهیه می‌شوند حتما باید با روش بهداشتی شستشو و  آماده سازی شود اما افراد بهتر است تا حد امکان از مصرف سالاد و سبزیجات آماده در این ایام خودداری کنند تا دچار عفونت روده‌ای نشوند. صفوی تاکید کرد: نباید به هیچ عنوان از ظروف پلی‌اتیلن یا شفاف، نوشیدنی یا غذای داغ ریخته شود چراکه عناصر ماده پلاستیک به آن منتقل می‌شوند بنابراین باید برای غذا و نوشیدنی‌های داغ از ظروف گیاهی، کاغذی، سلولزی و آلومینیومی استفاده کرد. وی خاطرنشان کرد: برای پیشگیری از اضافه وزن و چاقی بهتر است غذاهای نذری به عنوان تبرک و به مقدار کم مصرف شوند چرا که افراط در خوردن غذا موجب آسیب به بدن می‌شود همچنین بهتر است افراد از نگهداری غذاها در یخچال و فریزر پرهیز کنند چراکه با این کار ارزش تغذیه‌ای و ویتامین‌های این مواد کاهش می‌یابد.        

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha