کد خبر: مردم-به-درآمد-2-5-برابری-تخیلی-نه-گفتند
۱ خرداد ۱۳۹۶، ۱۶:۴۱

رئیس جمهوری تاکید کرد: مردم در انتخابات در تراز بالاترین دمکراسی های جهان حضور پیدا کردند؛ مردمی که دارای مشکلات اقتصادی هستند اما به پول «نه» گفتند، به خوبی اعلام کردند که می فهمیم آب شور عطش را کم نمی کند.

به گزارش خبرگزاری سلامت، حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن ‏روحانی رییس جمهور عصر دوشنبه در نشستی با خبرنگاران رسانه‌های ‏همگانی داخلی و بین المللی، ضمن طرح مهمترین مسایل کشور به‌ویژه پس از ‏حضور پرشور و حماسی ملت ایران در انتخابات ریاست جمهوری و شوراهای اسلامی شهر و روستا، مواضع ‏جمهوری اسلامی ایران را ‏درباره مسایل منطقه ای وبین المللی تشریح و تبیین کرد. این نشست خبری که از ساعت 17 آغاز  شده ، به طور مستقیم از شبکه‌های تلویزیونی  داخلی و بین المللی در حال پخش است. دکتر روحانی در ابتدای این نشست با قدردانی از حضور گسترده مردم در انتخابات 29 اردیبهشت ماه و ابراز خرسندی از سخن گفتن با ملت بزرگ ایران از طریق رسانه های همگانی گفت: ملت ما در این انتخابات با حضور 42 میلیونی خود در پای صندوق‌های آراء که البته اگر همه آنهایی که در صف ها منتظر بودند می توانستند رای بدهند، مجموع آرا از 45  میلیون نفر هم فراتر می‌رفت، یک حضور بی نظیر را در تاریخ ایران به نمایش گذاشت. روحانی اظهار داشت: مردم با این انتخاب خواستند بگویند در کشور ما تکثر به رسمیت شناخته شده است و هیچ گروه، جناح، تفکر و ایده ای قابل حذف نیست، همه هستند و حضور دارند و از همه باید برای ساختن ایران پرآوازه بهره بگیریم. رییس جمهوری با بیان این‌که در این انتخابات مردم در طراز بالاترین دمکراسی های جهان حضور پیدا کردند، گفت: مردمی که دارای مشکلات اقتصادی هستند و در روستاها با مشکلات زندگی می‌کنند، به پول" نه" گفتند و به خوبی اعلام کردند که ما می‌فهمیم آب شور عطش را کم نمی‌کند. مردمی که به فکر اقتصاد بزرگتر هستند به درآمد ملی 2.5 برابری تخیلی" نه" گفتند. رییس جمهور منتخب، "نه" مردم به فریبکاران را  مهمترین بخش انتخابات 29 اردیبهشت ماه برشمرد و افزود: برخی تلاش کردند به مردم بگویند دین آنان در خطر است و سند 2030 که ریشه‌اش مربوط به سال 1990 بازمی‌گردد علیه دین مردم است؛ سندی که نه ما بلکه هیچ کشوری آن را امضا نکرده و صرفا یک توصیه است و دولت یازدهم نیز به صراحت نوشته است ما آن نکاتی را که با دین، فرهنگ و اخلاق ما سازگار نیست، نمی‌پذیریم. وی با بیان این‌که مردم ما متدین و  به دین و فرهنگ خودشان بسیار حساس هستند اما این دروغ‌ها کارگر نیفتاد، گفت: مردم به تخریب و سخنان غیردقیق "نه" و به وحدت، اتحاد، تعادل، تعامل، اعتدال و عقلانیت "آری" گفتند. روحانی با اشاره به این‌که "بسیار مهم بود که مردم ما در این انتخابات به همه نهادها و ارگان‌ها گفتند هر کس به جای خود هرکس به‌کار خود"، افزود: مردم به نیروهای مسلح ما از عمق جان عشق می‌ورزند، مردم ما به رسانه‌ها هم علاقمند هستند، به قوای دیگر هم علاقه مند هستند، اما نمی‌پذیرند که یک نهاد ملی و یا حتی به یک معنا فراملی به یک نهاد فرو ملی و به یک جناح تبدیل شود. رییس دولت یازدهم با بیان این‌که ولایت فقیه و مقام معظم رهبری متعلق به کل ملت ایران است، گفت: مردم گفتند ما احترام نهادهای خودمان را حفظ خواهیم کرد و این نهادها متعلق به کل مردم و نه یک گروه یا جناح خاص است. مردم پایین آوردن مقام معظم رهبری را "نه "گفتند، مردم پایین آوردن مقام سپاه، بسیج و ارتش و نیروهای مسلح را "نه" گفتند. روحانی تصریح کرد: سپاه و بسیج و نیروهای مسلح تعلق به کل ملت ایران دارند. مردم خواستند اعلام کنند ما یک ملت هستیم و صدای ما باید شنیده شود.

در این نشست خبری محمد جواد ظریف وزیر امور خارجه، سید رضا صالحی امیری وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، عباس آخوندی وزیر مسکن و شهرسازی و جمعی دیگر از اعضای هیات دولت یازدهم حضور دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha